ĐOKOVIĆ DONEO ODLUKU O AUSTRALIJAN OPENU: Da li Novak hvata POSLEDNJI voz za Melburn?

Autor:

Sport

06.12.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je imao rok do danas da se odluči da li će učestvovati na prvom Grend slemu u sezoni, Australijan Openu.

ĐOKOVIĆ DONEO ODLUKU O AUSTRALIJAN OPENU: Da li Novak hvata POSLEDNJI voz za Melburn?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Australijan Openu

Ceo svet čeka Đokovićevu odluku da li će po deseti put pokušati da se domogne pehara u Melburnu i rekordne 21. Grend slem titule.

Poznato je da Novak nije želeo da se izjašnjava o vakcinaciji jer zastupa stav da je to njegova privatna stvar, ali do kraja dana sve će biti jasno.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković uskoro saopštava da li ide u Melburn

Naime, svi teniseri i teniserke koji su pristali da igraju u Melburnu morali su to da potvrde organizatorima do 6. decembra, tačno šest nedelja pre početka Australijan Opena.

- Bićete informisani. Neću vam dati odgovor sada. Bićete informisani, to je sve što mogu da kažem. Neću dati datum. Australija je blizu...- rekao je Đoković posle meča sa Hrvatskom.

Od ranije je poznato da je uslov za ulazak u državu Viktorija dokaz o vakcinaciji, a bilo je nagađanja da je Novak ipak imunizovan jer je nastupio u Austriji sa reprezentacijom Srbije gde su pravila bilo vrlo rigorozna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading