VIKTORE, US**O SI SE KAO GOLUB! Obradović za poraz krivi selktora Srbije!

Autor:

Sport

05.12.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska reprezentacija Srbije poražena je u polufinalu Dejvis kupa od Hrvatske sa 2:1, a vrapci na grani su pre duela sa "kockastima" znali da će za konačan ishod presudan biti onaj singl meč u kom neće igrati Novak Đoković. Znalo se da Srbija nema dubl rešenje za Pavića i Mektića, a greška u koracima napravljena je kad je na teren protiv Borne Goje poslat Dušan Lajović.

VIKTORE, US**O SI SE KAO GOLUB! Obradović za poraz krivi selktora Srbije!

Foto: Starsport

Bogdan Obradović

To smatra Bogdan Obradović, čovek koji je kao strateg 2010. doneo našoj zemlji jedinu "salataru" i za poraz od komšija krivi selektora Viktora Troickog. 

- Fića (Filip Krajinović) sigurno bi dobio onu neznalicu iz Hrvatske. Donete su pogrešne odluke, pogrešna je bila podela uloga. Da bi bio vođa, tu ulogu moraš da imaš i u nekom prethodnom životu. Viktor Troicki je ušao u šumu i ne može da nađe izlaz. Od drveta ne vidi šumu. Usrali su se kao golubovi - rekao je Obradović za Srpski telegraf i poručio da aktuelni selektor mora da se vrati u teniski prvi razred:

- Da bi upisao fakultet, moraš prvo da završiš osnovnu i srednju školu. Viktoru poručujem da se vrati na male terene s kojih je i potekao, da radi s decom. Sve to će mu jednog dana značiti u karijeri i odabiru strategije.

Republika

Foto: Starsport

Obradović sa reprezentativcima Srbije (2010)

Obradović je imao poruku i za Novaka Đokovića.

- Novak je vitez koji je odradio svoj deo posla. Oni su od njega tražili savete kako i šta da rade, ali to nije posao za viteza. Novakova mana je što je navikao da bude "one man show". Nije prvi koji to tako radi. Boba Živojinović je želeo da zauvek bude jedini velikan iz Srbije, zato je odbio da pomogne Novaku. I to je javno rekao, može da potvrdi i Srđan Đoković. Međutim, sada i Novak ne želi da iko bude veliki posle njega - zaključio je Obradović.

Foto: Starsport

 

Podsetimo se, najbolji teniser sveta Novak Đoković je posle ispadanja od Hrvata rekao je da Srbiji nedostaje kvalitet u dublu, a Obradović objašnjava kako bi Srbija mogla da dobije par koji bi mogao da bude konkurentan.

- Uzmete dva igrača. Jedan igra sa Đokovićem u paru, drugi sa Krajinovićem na turnirima i tako stiču renking. Posle ih ukrstite, igraju zajedno i za sve to je potrebno dve godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading