ISPALI SMO MNOGO GLUPI! Bivši selektor ŽESTOKO OPLEO po odlukama u reprezentaciji Srbije!

Autor:

Sport

04.12.2021

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Dejvis kupa, nakon što su izabranici selektora Viktora Troickog izbubili od selekcije Hrvatske rezultatom 1:2. Povodom ovog poraza oglasio se i nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović.

ISPALI SMO MNOGO GLUPI! Bivši selektor ŽESTOKO OPLEO po odlukama u reprezentaciji Srbije!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Ćaćić i Novak Đoković

Obradović je mišljenja da je za Srbiju izabran pogrešan dubl par.

- Mi imamo kreiran dubl tim, a to su Nikola Ćaćić i Nikola Milojević, njih dvojica treba da igraju za reprezentaciju i uz Novaka i Fiću mi lagano osvajamo Dejvis kup sledeće četiri sezone - rekao je Obradović tokom gostovanja na televiziji "K1".

Foto: Starsport

Bogdan Obradović sa reprezentativcima Srbije (2010)

Nekadašnji selektor, koji je Srbiju vodio do osvojanja ovog prestižnog turnira 2010. godine, istakao je i da strategija nije bila dovoljno dobra. 

- Novak je pobedio sve mečeve, što smo i očekivali ali nije napravljena dobra strategija oko njega. Tako smo od junaka napravili žrtvu, što u prevodu znači da smo mnogo glupi - zaključio je bivši selektor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading