PRETIO PRAZNOM PUŠKOM?! Srbin zbog OVIH REČI na stubu srama u Hrvatskoj!

Autor:

Sport

04.12.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović bio je uveren u trijumf našeg nacionalnog tima u polufinalu nezvaničnog prvenstva sveta, što je izazvalo veliki podsmeh u Hrvatskoj.

PRETIO PRAZNOM PUŠKOM?! Srbin zbog OVIH REČI na stubu srama u Hrvatskoj!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Bogdan Obradović

U izjavi za "Srpski telegraf", Obradović je pucao od optimizma, a njegove reči se dele širom Hrvatske, uz niz podrugljivih komentara.

Pametan vojnik, kada korača, gleda da ne nagazi na minu, a za nas bi nagazna mina bio dubl, gde su Hrvati mnogo jaki. Zato sam ubeđen da ćemo sve rešiti posle singl mečeva, a, osim neprikosnovenog Novaka Đokovića, uzdam se i u Filipa Krajinovića. Njih dvojica će dobiti svoje mečeve i dovesti nas do prolaza u finale i ključnih 2:0, pa se dubl, ako ne počne pre 20 časova, i neće igrati. Razmontirali smo Hrvate dva poslednja puta u Dejvis kupu, i to kada su bili mnogo jači nego sada, pa sam ubeđen i sada u naš prolazak u finale. Toliko sam uveren da se kunem u majku da idemo u finale - najavio je Obradović, ali se njegova prognoza nažalost nije obistinila.

Republika

Foto: Starsport

Zbog optimizma na stubu srama - Bogdan Obradović

Podsetimo, Hrvatska će se za "Salataru" boriti u nedelju sa boljim iz današnjeg polufinalnog okršaja u kome će snage odmeriti Rusija i Nemačka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading