BURA U SRPSKOM TIMU SE NE STIŠAVA! Troicki povukao RADIKALAN POTEZ!

Autor:

Sport

04.12.2021

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki obratio se nakon poraza od Hrvatske u Madridu rezultatom 2:1.

BURA U SRPSKOM TIMU SE NE STIŠAVA! Troicki povukao RADIKALAN POTEZ!

Foto: Tanjug

Troicki se našao na meti kritika jer je u dubl konkurenciji dao šansu Krajinoviću umesto Ćaćiću, iako je kako on sam kaže Filip imao istegnuće mišića:

- Znali smo da će to biti najteži meč, svakako. Ideja je bila da imamo dva dobra singl igrača sa dobrim riternima, da budu agresivni na riternu. Na nažu žalost, dubl tim broj jedan je bio spreman i igrao je na vrhunskom nivou. Zato i jesu prvi u svetu dublova. Naša šansa bio je singl. Novak je, naravno, odradio svoj posao, ali nažalost, u prvom singlu, gde smo bili favoriti, mislim da smo morali da iskoristimo šanse.

Otkrio je i da Filip Krajinović nije bio najspremniji ovih dana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Filip Krajinović

- Što se tiče Filipa, nažalost, od meča u Austriji sa Nemačkom, nije bio najspremniji, imao je istegnuće mišića. Zato nije mogao da igra u singlu. Nadao sam se da će sve to raditi u dublu, da će dva singl igrača sa agresivnim riternom i sa osnovne linije, funkcinisati, ali nije išlo. Zato smo menjali. Novak i Filip su najčvršći, igrali su dosta zajedno, to je bila ideja- kaže Troicki.

Upitan je i šta je napravilo razliku u tom prvom meču u kojem je Dušan Lajović poražen u tri seta.

- Teško je objasniti u ovom trenutku. Ne znam šta je išlo pogrešno. Dali smo mu praktično i prvi set, Borna je imao 4:1, igrao je dobro, agresivno. Duci je odigrao potom dobar gem, vratio se, dobio prvi set. Ne znam, posle se Borna vratio, u taj defanzivni mod. Duci, stvarno ne znam...Moraću ponovo da pogledam meč da vidim šta se dešavalo. Promašivao je mnogo, taktički nije igrao dobro. To je bio ključan meč, jer kako sam rekao, dubl je bilo zaista teško dobiti- poručio je selektor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading