EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Ćaćić par sati pre polufinala OTKRIVA kakva je atmosfera u timu pred meč sa Hrvatskom!

Autor:

Sport

03.12.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nešto manje od tri časa ostalo je do početka polufinalnog duela Dejvis kupa u kojem će snage odmeriti reprezentacije Srbije i Hrvatske. Povodom toga, portal Republika.rs kontaktirala je reprezentativca našeg nacionalnog tima, Nikolu Ćaćića koji je izneo svoja utiske pred ovaj veliki duel.

EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Ćaćić par sati pre polufinala OTKRIVA kakva je atmosfera u timu pred meč sa Hrvatskom!

Foto: Starsport

Đoković i Ćaćić

Podsetimo se, Srbija je do polufinala stigla uz dosta težak put. Najpre je visio o koncu plasman u četvrtfinale, koji je naša reprezentacija obozbedila uz pomoć selekcije Rusije koja je savlada Španiju. 

Zatim su izabranici Viktora Troickog savladali Kazahstan nakon napetom duela, rezultatom 2:1, a odlučujući poen Srbiji doneli su dubl partneri Novak Đoković i Nikola Ćaćić. 

Trenutno najnolje rangirani teniser Srbije u konkurenciji dubla, Nikola Ćaćić koji je otkrio kakva je atmosfera u timu ali i svoja očekivanja pred ovaj izuzetno važan duel. 

- Atmosfera u timu je sjajna! Kao prvog dana kada smo došli. Očekuje nas težak duel, dosta će zavisiti od tog prvog meča. Ako otvorimo sa pobedom, velike su šanse da završimo sa 2:0. Ali i ako uđemo u taj meč dubl, mislim da imamo šanse i protiv Metića i Pavića, koji su ove sezone pokazali da su definitivno najbolji. Imaju nekoliko poraza ove godine. Tako da, očekujem dosta težak meč, pogotovo što se znamo svi međusobno i mislim da neće biti lako - istakao je Ćaćić za Republika.rs i napomenuo da se raspored tenisera i mečeva, još uvek ne zna:

Foto: Starsport

Nikola Ćaćić

- Raspored se još uvek ne zna. Kada odradimo treninge i pripreme, selektor će definitivno odlučiti ko će igrati. Dobro je što imamo nekoliko opcija. Kecmanović je odigrao dosta težak meč, nesrećno je izgubio protiv Kazahstana, uz nekoliko meč lopti, Duci (Dušan Lajović) je dobio svoj meč protiv Austrije, ali nije isgrao na svom nivou, Filip je poražen od Kopfera, dosta raspoloženog igrača taj dan. Imamo dosta šansi pošto imamo dosta opcija, tako da, videćemo za koga će se selektor odlučiti - rekao je Ćaćić i dodao:

- Ko god da bude igrao od naših momaka, imaće dosta šansi. Očekujem dosta neizvestan taj prvi duel. 

 

 

Reprezentativac Srbije, otkrio je i kako su izabranici selektora Viktora Troickog proslavili važnu pobedu nad Kazahstanom.

- Nismo imali dosta vremena za slavlje. Meč smo završili dosta kasno, u hotel smo stigli oko 2 ujutru, sutra dan nas je čekao trening i obaveze, oporavak. Biće vremena za slavlje - optimistično je zaključio Nikola Ćaćić. 

Meč Srbija - Hrvatska igra se u Madridu, a na programu je danas (3.12) sa početkom od 16 časova. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

Komentari (0)

Loading