HRVAT ŠOKIRAO JAVNOST! Srbija bez dileme dobija Hrvatsku!

Autor:

Sport

02.12.2021

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacije Srbije i Hrvatske boriće se u petak za plasman u finale Dejvis kupa, a dan uoči tog duela, čuveni trener Nikola Pilić je otkrio koga vidi kao pobednika.

HRVAT ŠOKIRAO JAVNOST! Srbija bez dileme dobija Hrvatsku!

Foto: Tanjug/AP

Pilić je u razgovoru za ''Kurir'' bez velike dileme ocenio da će Srbija izboriti plasman u finale, ali da će to morati da učini pre meča u dublu, gde će Hrvati imati veliku prednost.

- Apsolutno sam uveren da će Srbija pobediti u ovom meču. Imaju Novaka, najboljeg na svetu. Drugi meč će biti izuzetno važan, jer ako se kojim slučajem dođe do dubla, tu će već biti teže, jer je hrvatski dubl trenutno najbolji. Osvojili su zlatnu medalju u Tokiju. Ali, mislim da bi Srbija to mogla da reši i pre dubla.

- Ako Novak i Čilić budu igrali jedan protiv drugog, zna se da Nole dobija, a u drugom meču su Lajović, Krajinović ili Kecmanović favoriti, bez obzira ko bude igrao, jer su Serdarušić i Borna Gojo ipak daleko slabije rangirani - objašnjava Pilić.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Pilić iz perioda dok je bio deo reprezentacije Srbije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading