NOVAK JE PLAĆENIK! Ne prestaju napadi na našeg ASA!

Autor:

Sport

30.11.2021

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši australijski teniser Sem Grot kritikovao je Novaka Đokovića zbog sugerisanja da bi Dejvis kup trebalo da se dodatno menja.

NOVAK JE PLAĆENIK! Ne prestaju napadi na našeg ASA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Reč je naime o odluci gde će se ubuduće igrati finalni turnir Dejvis kupa, gde se kao glavni grad kandidat spominje Abu Dabi.

Upitan o ovoj temi nedavno, Novak Đoković je kazao da je zadovoljan promenom Dejvis kupa, ali i da u isto vreme treba poštovati tradiciju i istoriju i, te da bi se domaćin takmičenja trebalo menjati iz godinu u godinu.

Grot je, međutim, osudio Đokovića što je zadovoljan predlogom o promeni Dejvis kupa, a da u isto vreme traži da se teniska sezona skrati.

- Mogu da vam kažem koji igrači će se pojaviti na 14-dnevnom događaju u Abu Dabiju. To su isti oni koji trenutno brane takmičenje jer su plaćeni za to, da podrže nešto što se zove Davis Cup by Rakuten Finals - rekao je Grot i dodao:

- Ovo nije Dejvis kup, ali pojaviće se igrači kao što je Novak Đoković, koji se očito oglasio, opovrgavajući Lejtonove komentare, rekao da je turniru potrebna promena, prilagođavanje i da se igra u različitim gradovima, a zatim u jednom finale.

Grot kaže da je veliki novac u pitanju.

- Nemam dokaze o ovome, ali verujem da se nešto dešava u ovom pravcu pošto Kosmos troši mnogo novca i ima finansijsku podršku u Abu Dabiju. Takođe, momak koji želi manje turnira tokom godine, kraću sezonu, navija za nešto što će se igrati sredinom decembra. To je veoma kontradiktorno - zaključio je Grot.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Filip Krajinović u dresu Srbije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading