BRUKA I SRAMOTA: Đoković će osvojiti najviše Grend slemova, ali nikad NEĆE biti najbolji!

Autor:

Sport

30.11.2021

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navikli smo na omalovažavanje najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, ali jedna izjava je poprilično uzburkala teniski svet.

BRUKA I SRAMOTA: Đoković će osvojiti najviše Grend slemova, ali nikad NEĆE biti najbolji!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Fernando Gonzales, nekada peti teniser sveta smatra da će Novak Đoković na kraju imati najviše Grend slem trofeja, ali za njega to nije presudno za zvanje najboljeg tenisera vih vremena.

- Pre deset godina, ideja da neko može da osvoji deset Grend slem titula bila je neverovatna, asada imamo trojicu sa po 20, to je sjajno- rekao je Čileanac za Tenis 365.

On je fasciniran posebno time kako Novak obara rekorde poslednjih sezona, ali to nije dovoljno...

Foto: Ap photo/Ilustracija

Gonzalesov favorit Federer ispred Đokovića

- U smislu brojeva, siguran sam da će Novak imati najviše slemova, možda i najbolju statistiku, ali za mene postoje i drugi faktori koji određuju ko je najbolji. Novak ruši sve rekorde i izgleda da će to nastaviti da radi još dobar broj godina- kaže Gonzales.

I pored toga, on kaže da je njegov omiljeni igrač i dalje Rodžer Federer i da je titula GOAT jako specifična.

- Kod mene je tako, ne možete reći, ovak momak ima najviše titula i on je najbolji. Možete da ih izabarete po tome kako svako od njih igra, a u tom slučaju ja više volim Rodžera. Njegov jednoručni bekhend, servis-volej i stil su klasični. Kad gledate Novaka, deluje da nikad neće promašiti, Rafa trči svuda, iako ga sve boli, tako da je teško reći ko je najveći- zaključio je Gonzales.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Ljilja

01.12.2021 11:36

Reče onaj koji nikad nije bio ni drugi! O Bože!

Micomancic

08.12.2021 20:36

Ko je bio najbolji teniser 1989 god? Ne znam. Moram da pogledam statistiku,ko je osvojio najviše GS,mastersa,atp500 turnira, ko je bio prvi na završnom turniru,prvi na kraju godine,ko je te godine proveo najviše nedelja na mjestu br 1... A ko je bio najbolji ,recimo 1998? Opet moram da vidim statitiku... A ko je goat? E, tu ne treba ništa!? To odlučuje lični utisak???? Ma hajte molim va, msje Gaske. Mora da se šalite!

Alex

04.01.2022 00:24

Nemojte čoveku zameriti, ludo je zaljubljen u Federera. Štaćete ima i takvih.