POČINJE DOMINO EFEKAT: Đokoviću će biti ZABRANJENO da igra na Vimbldonu i na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

29.11.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izglasanim zakonim države Viktorija, gde će se u januaru naredne godine odigrati prvi gren slem u sezoni, Australijan open, svi putnici i učesnici tog velikog turnira moraže da pokažu sertifikat o vakcinaciji priznatom vakcinom. Upravo zbog ovakvih uslova, sve izvesnije je da Novak Đoković, koji se i dalje nije otkrio da li je to obavio, neće učestvovati na svom omiljenom turniru koji je osvajao čak 9 puta.

POČINJE DOMINO EFEKAT: Đokoviću će biti ZABRANJENO da igra na Vimbldonu i na Rolan Garosu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski as ima rok da do 6. decembra da saopšti odluku, a prema rečima njegovog oca, Srđana, najverovatnije će propustiti Australijan open pošto ne pristaje na ucene.

Ono što može biti loša vest za Đokovića je da je vrlo verovatno da bi i ostali gren slem turniri mogli da slede propise Australijan opena.

Kako javlja Američki novinar Adam Zagorija za ugledni "Forbs" prema nezvaničnim informacijama u teniskom svetu sledi "domino efekat". 

- Moguće je da će Rolan Garos i Vimbldon takođe pratiti isti trend i usloviti vakcinama učesnike turnira, što znači da bi Australijan open mogao da pokrene domino efekat - napisao je Zagorija na svom Tvietru.

 

 

Ukoliko Novak propusti turnir u Melburnu, a ostali gren slemovi se odluče na iste rigorozne mere, Đokoviću će definitivno dovesti u pitanje prvo mesto na ATP tabeli jer u narednoj godini brani veliki broj bodova jer je trofeje osvajao baš u Melburnu, Vimldonu i Parizu. 

Ne preostaje nam ništa drugo da sačekamo 6. decembar i saznamo odluku najboljeg tenisera sveta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Dera

29.11.2021 09:58

Rešenje je u vakcinaciji.

Odgovori 20 4
Ratko

29.11.2021 10:36

Novace povuci se u penziju najbolji si svih vremena u tenisu da se ti nisi pojavi pa Federer bi imao 40 glendova ovako si i njefa i Nadala osurio. Uzeo sinim pare i mogu samo da te mrze. Reci im good by forever i da su dobro placali za sve ove godine. Sta ce ti ta nerviranja uzivaj sa porodicom i zaboravi ih sve za vazda sto kaze nas narod!

Odgovori 6 19
Sandra

29.11.2021 11:26

Naravno, to je jedini način da ga spreče da postane teniser sa najviše osvojenih grend slemova. Ovo vam je ogoljena priča o koroni, nevidljivom i nepostojećem neprijatelju, koji postaje izgovor da se uradi sve ono što u normalnim uslovima nikad ne bi moglo.

Odgovori 12 18
Milica

29.11.2021 12:42

Ma ljudi,Novak je vakcinisan odavno,samo što je to NEGOVA PRIVATNA STVAR. Čovek neće da priča o tome i svaka mu čast

Odgovori 22 3