SRBIJA MOŽE I NA HRVATSKU! Poznati svi parovi četvrtfinala Dejvis kupa!

Autor:

Sport

29.11.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvis kup reprezentacija Srbije uspela je da se težim putemplasirala u četvrtfinale Dejvis kupa. Izabranike selektora Troickog u narednu rundu takmičenja najviše je pogurala Rusija svojom pobedom nad Španijom 2:1. Ovoga jutra poznat je i ceo kostur daljeg takmičenja.

SRBIJA MOŽE I NA HRVATSKU! Poznati svi parovi četvrtfinala Dejvis kupa!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Naime, formirani su svi parovi završnice, a  najbolji teniseri Srbija se sele u Madrid gde će nastaviti borbu za trogej. U prestonici Španije se odigravaju se takođe i dva od četiri četvtfinala, polufinala i finale.

Prvo četvrtfinale igra se u Torinu, a sastaju se Italija i Hrvatska 29. novembra, dan kasnije se u Insbruku sastaju Velika Britanija i Nemačka.

Prvog  dana decembra će Novak Đoković i momci odmeriti snage sa Kazahstanom u Madridu, gde se takođe sastaju i Rusija i Švedska dan kasnije.

 

 

Ono što takođe treba napomenuti je to da se Srbija ukršta sa Italijom ili Hrvatskom u borbi za finale, i to 3. decembra.

Dan kasnije, ukrštaju se parovi Rusija - Švedska i Velika Britanija - Nemačka, dok je finale rezervisano za 5. decembar.

Prema dosadašnjem utvrđenom terminu, predpostavlja se da će svi mečevi četvrtfinala početi u 16 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading