ISPLIVALA NOVAKOVA TAJNA: Đoković na NUDISTIČKOJ PLAŽI (VIDEO)

Autor:

Sport

28.11.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok Dejvis kup reprezentacija Srbije, kao i scela nacija, očekuje rasplet ostalih mečeva da bi se videlo hoće li naši momci igrati u četvrfinalu Dejvis kupa, za to vreme Đoković i družina su se lepo zabavljali.

ISPLIVALA NOVAKOVA TAJNA: Đoković na NUDISTIČKOJ PLAŽI (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak i Jelena Đoković

Naime, organizatori turnira osmislili su zanimljivu igru, koja je u našem narodu poznatija kao "Nikad nisam", a u kojoj su učestvovali i reprezentatvci Srbije u sastavu: Novak Đoković, Dušan Lajović, Nikola Ćaćić, Miomir Kecmanović i Filip Krajinović.

Svaki teniser je imao tablu na kojima su ispisana dva odgovora - jesam i nisam nikada - a bilo je i onih neugodnijih pitanja koja naši teniseri nisu očekivali.

Među njima se izdvojilo i pitanje da li su ikada bili na nudističkoj laži, četvorica su odgovorila da nisu, ali je Novak Đoković dao potvrdan odgovor.

Na pitanje da li je sa na takav korak odlučio kako bi se povezao sa prirodom, Novak je odgovorio:

- Da, naravno. To je prirodno - istakao je Novak.  

Podsetimo se, Srbija očekuje rasplet ostalih mečeva u kojima će o daljoj sudbini naše reprezentacije odlučivati set i gem količnici. Takođe, je potrebno da Austrija savlada selekciju Nemačke kako bi se Srbija kao drugoplasirana plasirala u četvrtfinale. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (1)

Loading
Djordje

28.11.2021 19:53

I ja bih. Sasvim lepo opuštanje.