VIŠE NIŠTA NE ZAVISI OD NAS: Selektor Troicki nakon poraza imao važnu poruku za Srbiju!

Autor:

Sport

28.11.2021

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvis kup reprezentacija Srbije poražena je juče od selekcije Nemačke u 2. kolu Dejvis kupa, i tako dovela u pitanje plasman u četvrtfinale velikog turnira. Nakon bolnog poraza oglasio se i selektor Viktor Troicki.

VIŠE NIŠTA NE ZAVISI OD NAS: Selektor Troicki nakon poraza imao važnu poruku za Srbiju!

Foto: Starsport

Viktor Troicki

Troicki je bio vidno utučen posle poraza od Pancera.

– Puni smo utisaka posle ovakvog poraza, loša je situacija posle ovog meča. Žao mi je što se ovo desilo, Ćaćić je igrao jako dobro, Novak takođe. U njima vidim da mogu da budu dobar tim, nažalost, Filip je imao težak meč protiv raspoloženog rivala - rekao je Troicki.

Republika

Foto: Starsport

 

Selektor je takođe istakao da se nada da ćemo ipak uspeti da se plasiramo u četvrtfinale.

– Nadam se da ćemo biti u prilici da igramo u četvrtfinalu kao jedan od dva drugoplasirana tima, čekamo ishode drugih timova, više ništa ne zavisi od nas. Ponosan sam na njih, kad imaju samopouzdanje možemo da očekujemo i velike uspehe. Nadam se da još imamo šanse da napravimo nešto ove godine - zaključi je Viktor Troicki.

Podsetimo se, plasman Srbije u ćetvrtfinale zavisi od drugih reprezentacija, set i gem količnika, a takođe bi nam išlo u korist da Austrija savlada selekciju Nemačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading