NIJE SE PROBUDILA POSLE OPERACIJE: Velika porodična TRAGEDIJA obeležila život Gorana Ivaniševića!

Autor:

Sport

24.11.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život trenera Novaka Đokovića, Gorana Ivaniševića je obeležila velika tragedija. Njegova sestra Srđana je preminula posle duge bolesti, a proslavljeni as to nikada nije preboleo.

NIJE SE PROBUDILA POSLE OPERACIJE: Velika porodična TRAGEDIJA obeležila život Gorana Ivaniševića!

Foto: Starsport

Tužna priča porodice Ivanišević započela je 1988. godine kada je pet godina starijoj Goranovoj sestri dijagnostikovan Hočkinov sindrom. U to vreme on je imao 17 godina i spremao se za turnir u Australiji.

- Pre nego što sam otputovao otac mi je rekao: "Imam loše vesti. Sestra ti je bolesna, moramo da joj se posvetimo, sad si sam." Tretmani za tu vrstu bolesti, od koje je umiralo mnogo ljudi, bili su vrlo skupi i te noći nisam spavao - pričao je Ivanišević.

- Nagradni fond koji sam zaradio uzeo sam u kešu, do tada sam taj iznos video samo na televiziji. Onda sam, sećam se, putovao na Dejvis kup protiv Danske, koji je igran u Beogradu. Sa sobom sam nosio sav taj novac. Stjuardesa me je 16 puta pitala hoću li skinuti jaknu, a ja sam je svaki put odbio: "Ne, dobro mi je ovako".

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Srđana je preminula 2019, u 52. godini, posle operacije srca, posle koje se nije probudila. 

- Imala je rak limfnih čvorova kad je bila mlađa, prošla je silna zračenja i sve je ostavilo traga. Bolest se nije vratila, ali su oštećenja bila u svim mekim tkivima. Posebno su stradala pluća i srce. Godinu dana pre smrti imala je tešku upalu pluća. Virus je napao tri zaliska i bila je potrebna promena. Operacija je trajala 11 sati. Sve je prošlo u najboljem redu, planirali su kako da je probude. Međutim, javila se hipertenzije i nisu mogli da joj pomognu - ispričao je u intervjuu za portal "24. sata.hr" najstariji Ivanišević, Srđan, Goranov i Srđanin tata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading