TRESE SE PLANETA: Savladale ga EMOCIJE, stavio TAČKU!

Autor:

Sport

21.11.2021

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački teniser Aleksandar Zverev bio je jako emotivan posle osvajanja titule na Završnom mastersu u Torinu, čime je stavio tačku na fenomenalnu takmičarsku godinu.

TRESE SE PLANETA: Savladale ga EMOCIJE, stavio TAČKU!

Foto: Tanjug/AP

Zverev i Đoković

Nemac je savladao Danila Medvedeva sa 2:0, a istakao je da mu je ostao samo jedan cilj - osvajanje Grend slem titule.

Ostao mi je samo jedan. Nadam se da ću uspeti sledeće godine - jasan je Zverev, koji je prezadovoljan dosadašnjim tokom sezone.

- Moja osećanja ne mogu biti bolja. Srećan sam, zadovoljan sam kako je sezona protekla. Jasno je da je godina bila sjajna, osvojiti titulu ovde je neverovatno.

Treći nosilac u Torinu uspeo je da prekine niz od pet uzastopnih pobeda Rusa u međusobnim duelima.

Znao sam da moram da igram najbolji tenis da bih pobedio. Uspeo sam. Mislim da sam imao odličnu igru. Zadovoljan sam svojim učinkom danas. Ako pustite Danila da uđe u teren, da su tu duže razmene, imaćete težak zadatak. On je jedan od najboljih igrača na svetu sa osnovne linije. Kada igrate protiv njega, morate da preuzmete kontrolu nad poenima. Danas je sve funkcionisalo dobro - ocenio je Aleksandar Zverev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading