BEZ IMALO SUJETE: Jelena Đoković povukla NEOČEKIVAN potez posle Novakovog poraza od Zvereva! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.11.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković ostao je bez plasmana u finale Završnog mastersa u Torinu, pošto je poražen od Nemca Aleksandra Zvereva.

BEZ IMALO SUJETE: Jelena Đoković povukla NEOČEKIVAN potez posle Novakovog poraza od Zvereva! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak i Jelena Đoković

Nemačkom igraču je posle duela stigla pomalo neočekivana čestitka. Naime, ona mu je upućena od Noletove supruge Jelene, i to na veoma srdačan način, uz osmeh i zagrljaj!

Zverev se najpre pozdravio sa trenerom prvog reketa planete Marjanom Vajdom, a zatim i sa Đokovićevom suprugom, a kako je sve to proteklo možete pogledati u videu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

 

Podsetimo da će Zverev u finalu igrati sa Rusom Danilom Medvedevim, a susret je zakazan za 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Moje misljenje

22.11.2021 08:13

Đoković se umorio. Treba mu predah. Uostalom, možda treba i da se oprosti od profesionalnog tenisa dok je još najbolji svih vremena. Mi smo mu večno zahvalni na ponosu i radosti koje nam je priredio. Trebalo bi pokrenuti inicijativu da jedna ulica u Beogradu ponese njegovo ime, da mu i mi još za njegovog života uzvratimo zahvalnost.

Teniser

22.11.2021 09:33

Ako je Saša ljuti protivnik na terenu nije krvni neprijatelj da bi ga mrzeli ... Zdrav, razuman sportski odnos uz duboko obostrano poštovanje im služi na čast a ne za čuđenje.