BAŠ GA BRIGA ZA ĐOKOVIĆA: Medvedev RASPIRUJE VATRU pred finale Torina!

Autor:

Sport

20.11.2021

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Danil Medvedev nije mogao da sakrije oduševljenje posle plasmana u finale Završnog mastersa u Torinu.

BAŠ GA BRIGA ZA ĐOKOVIĆA: Medvedev RASPIRUJE VATRU pred finale Torina!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

Ipak, Rus nije "želeo" da bira protivnika u finalu, rekavši da mu je svejedno da li će to biti Novak Đoković ili Aleksandar Zverev.

Ne bih rekao da smo velika trojka, ali smo u ovom trenutku svakako najbolja tri. To ookazuje i ranking. Neko neće igrati neke turnire, ali sve može da se poremeti tokom sezone, ali ipak, mi smo najbolja tri. Mi smo preostali i na ovom turniru. Svejedno je s kim igram za trofej. Imao sam nekoliko teških mečeva protiv Novaka, ali i protiv Saše, videćemo šta će biti - izjavio je drugi reket sveta nakon trijumfa nad Kasperom Rudom.

Medvedev je opisao dosadašnji tok turnira na kome sve ide u njegovu korist.

Sve mečeve sam dobio, tri su bila vrlo neizvesna, ovaj malo lakši. Ipak, nema lakog meča u tenisu. Ne mogu da se žalim, jedva čekam finalni meč - jasan je Moskovljanin, koji je apostrofirao važnost činjenice da je uspeo da obezbedi finale pobedom u dva seta.

Podsetimo, Srbin i Nemac se sastaju od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading