TORINO PODRHTAVA: Zverev je ovim REČIMA izazvao ZEMLJOTRES pred polufinalni duel!

Autor:

Sport

20.11.2021

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković će u polufinalu Završnog Mastersa u Torinu igrati protiv Aleksandra Zvereva.

TORINO PODRHTAVA: Zverev je ovim REČIMA izazvao ZEMLJOTRES pred polufinalni duel!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Zverev i Novak Đoković

Stariji brat i trener Aleksandra Zvereva, Miša, smatra da će duel sa Đokovićem biti komplikovan i da Nemac mora da pronađe inventivna rešenja kako bi stigao do trijumfa u plasmana u finale.

- Za pobedu nad Đokovićem potrebno je igrati savršeno, ali i tako da se Đoković oseća neprijatno na terenu. Zato što Novak uvek pronađe način da uništi i savršen tenis rivala – dobar primer je Rodžer Federer - rekao je Miša i dodao:

- Na neki način, moraš da igraš slično kao Novak, da ga teniski iritiraš i da slomiš njegov ritam - uvek moraš da uradiš nešto što on ne očekuje i što ne čeka.

Stariji Zverev uveren je da bi njegovom bratu odgovaralo da meč što duže potraje.

- Saša treba da nastoji da se igra dug i iscrpljujući meč, da se Đoković možda malo umorii unervozi. Nikada se ne zna šta može da se desi, ali biće vrlo teško doći do pobede.

Posle svega izrečenog Miša Zverev je optimista pred duel njegovog brata Aleksandra i Novaka Đokovića.

Sedam godina je Novak završio kao broj jedan, osvojio dvadeset slemova. Nije pokazao mnogo slabosti u poslednjih petnaest godina. Ipak, i on je ljudsko biće, kao i svi drugi, mogu se učiniti neke stvari kako bismo ga naterali na greške u određenim trenucima.

Nema šta, reči koje su izazvale potrese u Torinu, a videćemo kako će na njih u polufinalu odreagovati najbolji teniser sveta.

Meč između Novaka Đokovića i Aleksandra Zvereva na programu je u subotu sa početkom od 21 čas, dok će se od 14 časova istog dana u drugom polufinalu sastadi Danil Medvedev i Kasper Rud.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
anja

20.11.2021 19:39

PA KADA SVE ZNAS SO GA NISU POBEDJIVAO? Svi su pametni i puni saveta a na delu nista.