AMERIKANKA UDARILA NA RAFU I RODŽERA: Imate ogromne pare, a ĆUTITE!

Autor:

Sport

18.11.2021

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja američka teniserka Džejmi Hempton oglasila se o slučaju Šuai Peng i tom prilikom potkačila je Federera i Nadala.

AMERIKANKA UDARILA NA RAFU I RODŽERA: Imate ogromne pare, a ĆUTITE!

Foto: Tanjug/AP

Šuai Peng, kineska teniserka, nestala je iz javnost nakon što je optužila bivšeg vicepremijera Kine Džana Gaolija za seksualno zlostavljanje.

Predsednik WTA Stiv Sajmon rekao je da sumnja da je kineska igračica napisala imejl, koji su u sredu objavili tamošnji državni mediji.

Kineski državni kanal CGTN objavio je prepisku, koju je navodno napisala Peng, na internetu.

Poruka je napisana u prvom licu i u njoj Peng piše da nije nestala, već da se odmarala kod kuće i da je sa njom sve u redu, kao i da je optužba Gaolija za zlostavljanje lažna.

Podsetimo, nesrećna Kineskinja je na Weibo društvenoj mrežu 2. novembra objavila da ju je Gaoli prisiljavao na seks, posle jednog teniskog meča od pre tri godine.

Od tada niko ne zna šta se događa sa Šuai Peng.

Mnogi teniseri su su se oglasili povodom ovoga, a među njima je i Novak Đoković. Ipak, Rodžer Federer i Rafael Nadal i dalje ćute, što je zasmetalo bivšoj američkoj teniserki Džejmi Hempton.

- Federere, Nadale, Serena, molim vas oglasite se o slučaju Šuai Peng. S obzirom šta se desilo i šta se dešava, ako ne možete da stanete u zaštitu i progovorite o slučaju saigračice i Grend slem šampionke, da li ste stvarno lideri, da li ste stvarno glavni u ovom sportu? Već ste veoma bogati, recite nešto - napisala je Džejmi Hempton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading