ZVANIČNO: Poznato da li će Đoković PREDVODITI Srbiju u Dejvis kupu!

Autor:

Sport

17.11.2021

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković, najbolji teniser planete, predvodiće Dejvis kup reprezentaciju Srbije, potvrdio je selektor Viktor Troicki.

ZVANIČNO: Poznato da li će Đoković PREDVODITI Srbiju u Dejvis kupu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ovo takmičenje je na programu od 25. novembra do 5. decembra u tri grada, a naša selekcija će nastupiti u Insbruku. Rivali u okviru grupe F su joj domaćin Austrija i Nemačka.

Put Austrije kreću Lajović, Krajinović, Kecmanović i Ćaćić, dok će se prvi reket planete Novak Đoković priključiti srpskom timu u Insbruku po završetku završnog Mastersa u Torinu.

Na žalost pravila ovog takmičenja su takva da možemo u timu imati samo pet igrača i zbog toga smo morali da presećemo, da jedan igrač ovaj put sa nama ne ide na finalni turnir. Laslo neće biti u timu zbog uslova u koje idemo, od nadmorske visine do dvoranskih uslova koje ćemo imati za igru. Prvi trener naše reprezentacije Dušan Vemić i ja kao selektor presekli smo i odlučili da u su ovom trenutku Kecmanović i Ćaćić bolja opcija. Ne otpisujemo Đerea, računamo na njega u budućnosti. Znam da mu je teško pala ova odluka, i sam sam bio u takvim situacijama, znam kako mu je i verujem da će naredne godine briljirati u ličnoj karijeri i biti bolji nego ikada - izjavio je selektor Troicki.

Republika

Foto: Starsport

Troicki i Đoković

Podsetimo da će prolaz u četvrtfinale obezbediti prvoplasirane i po dve najbolje drugoplasirane selekcije u grupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading