TAKAV SE VIŠE NEĆE RODITI: Đoković, Federer ili Nadal? Sampras odabrao najboljeg u istoriji i STAVIO TAČKU!

Autor:

Sport

16.11.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni Amerikanac Pit Sampras istakao je da je Novak Đoković najbolji igrač u istoriji tenisa.

TAKAV SE VIŠE NEĆE RODITI: Đoković, Federer ili Nadal? Sampras odabrao najboljeg u istoriji i STAVIO TAČKU!

Foto: Tanjug/AP

Veliki šampion, čiji rekord od šest godina na čelu ATP liste je srušio upravo Srbin, objasnio je razloge zbog kojih stavlja Noleta ispred Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

- Sedma godina, za njega, siguran sam da je to bonus na sve veliko što je ove sezone uradio. Ali, mislim da će to još više ceniti tek kada postane stariji. Učinio je to u vreme kada je igrao sa velikanima poput Rodžera ili Rafe i borio se protiv sledeće generacije tenisera na pravi način – sve u isto vreme - ocenio je Sampras za "Rojters", a potom je dodao:

 

 

Mislim da je ono što je Novak uradio u prethodnih 10 godina, osvajanje najvećih turnira, to što je bio konstantan, završavao godinu sedam puta na prvom mestu – za mene jasan znam da je on najveći svih vremena.

Zbog svih Đokovićevih podviga, Amerikanac je ubeđen da se skoro neće pojaviti teniser poput Novaka.

Ja sam bio 'Taj' toliko godina, a on je bio 'Taj' još više. Bio je još konstantniji, osvojio je više važnih turnira, čak i grend slemova. Mogao bih da nastavim da pričam o njegovoj karijeri. Mislim da nećemo videti takvog ponovo - jasan je Pit Sampras.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading