VILANDER PROTIV PRIJATELJSTVA: Medvedev ne bi trebalo da se druži sa Đokovićem!

Autor:

Sport

14.11.2021

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove večeri startuje završni Master turnir ATP tura koji se održava u Torinu, a na kojem će nastupiti najbolje rangirani teniseri sveta, predvođeni Novakom Đokovićem i Danilom Medvedevim.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mats Vilander

Iako su ova dva vrhunska tenisera već obezbedila prvo, odnosno drugo mesto na ATP listi do kraja godine, uzbuđenje ipak raste. 

Legendarni Šveđanin Mats Vilander oglasio se pre početka turnira i prokomentarisao odnos Srbina i Rusa. 

- Mislim da je taj odnos, gledano na duže staze, dobar za Novaka. Tako uči o svom protivniku dok trenira sa njim, a mislim da će Danil dok trenira sa njim naučiti da je najbolji teniser svih vremena. Tako da, mislim da je to stvar koja trenutno pomaže samo Novaku - istakao je Vilander.

Republika

Foto: Starsport

Mats Vilander

Vilander je takođe kazao da je Đoković favorit u Torinu, a da od Medvedeva očekuje da u narednih pet-šest godina bude u vrhu tenisa.

- Dosta će zavisiti od podloge u Torinu. Ako loptica ne bude odskakala mnogo, mislim da ima dobre šanse. Ako bude odskala više, imaće problema sa top spinom. To bi moglo da bude teško za njega... Opet, Danil je teniser koji može da trči non-stop i retko kada ga vidimo umornog - poručio je Šveđanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nesa151

15.11.2021 21:11

Mats! Srbi te vec NEVOLE a ako te zamrznu videces sta SRBI RADE DVOLICNIM LAZOVIMA!MANI SE NOVAKA TOTALNO A I PAZI NA SIJALICE JER BEZ NJIH JE MRAK!