MEDVEDEV JE ŠAMPION AUSTRALIJAN OPENA? Novak Đoković je bivši - sraman potez ATP! (FOTO)

Autor:

Sport

10.11.2021

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ATP je Danila Medvedeva već proglasio šampionom Australijan Opena, ispred apsolutnog favorita Novaka Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković osvojio 9 titula na Australijan Openu

Još uvek je neizvesno da li će Novak Đoković krenuti u pohod na 10. titulu na Australijan Openu, ali ATP nije smeo da napravi ovakav kiks.

Naime, na zvaničnom profilu su retvitovali objavu Danila Medvedeva da će nastupiti u Melburnu, uz komentar "Šampion 2022?"

Ovo je potpuno neumesna objava ako uzemo u obzir da većina tenisera još uvek ne zna da li će im biti dozvoljen nastup na Australijan Openu i da li će biti obavezna vakcinacija...

Svakako je jači razlog da ovo nisu smeli da objave to što je Đoković najtrofejniji sportista u Melburnu, kao i što i dalje čekamo na Novakovu odluku da li će u januaru ispisati nove stranice teniske istorije...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Перагеније

10.11.2021 14:58

И Рус им је дражи од Србина.

Miša

10.11.2021 15:51

Prosto je neverovatno vaše tumačenje! Zar ne vidite upitnik iza šampion?

Odgovori 10 2
Драган

11.11.2021 09:57

Бритони на мукама, немају ни једног свог представника као фаворита па морају бирати између Руса и Србина, а мрзе нас и једне и друге. Но, изгледа да више мрзе Србе.

Dragan

11.11.2021 16:27

Pobogu, stavili su upitnik na kRaju rečenice. Nisu napisali da je Medvedev siguran šampion AO 2022. nego su se pitali je li on možda novi šampion.