PRED POČETAK ZAVRŠNOG MASTERSA: Ohrabrujuća vest za Đokovića i Srbiju - Medvedev ZAPANJEN!

Autor:

Sport

09.11.2021

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnji Završni Masters u Torinu na programu je od 14. do 21. novembra, a ljubitelje tenisa u Srbiji interesuje koje su šanse prvog reketa sveta Novaka Đokovića da osvoji novi pehar.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković sa peharom pariskog Mastersa

Prve projekcije "bukmejkera" govore da je Srbin blagi favorit za titulu. U Konkurenciji osam najboljih tenisera planete, kvota da će Nole slaviti u Torinu kreće se u rasponu od 1,75 do 1,85.

Danil Medvedev, drugi nosilac koga je Đoković u nedelju savladao u finalu Mastersa u Parizu, ima pristojne šanse da odbrani pehar, a kvota da će to učiniti kreće se od 2,15 do 2,25.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Medvedev "preti" Đokoviću

Ostalim igračima daju se znatno manje šanse, a prednjači Nemac Aleksandar Zverev, dok se u Italiji neće pojaviti dva velikana - Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Podsetimo da je srpski teniser trijumfom u "Bersiju" obezbedio prvo mesto do kraja tekuće godine, čime je postavio još jedan rekord, ispred Pita Samprasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading