VELIKA PODRŠKA ZA ĐOKOVIĆA: Sat pre finala oglasila se TENISKA LEGENDA!

Autor:

Sport

07.11.2021

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nešto više od sat vremena ostalo je do početak finala Masters turinira u Parzu u kojem će snage odmeriti prvi i drugi teniser sveta, Novak Đoković i Danil Medvedev. Takođe, Đoković može da ispiše novu stranicu istorije ukolio savlada nezgodnog Rusa, jer bi tada postao prvi teniser sa 37. osvojenih ATP Masters titula čime bi prestigao Rafaela Nadala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ovo će biti njihov 10. okršaj, a dosadašnji skor je trenutno 5:4, u korist Đokovića. Poslednji meč su odigrali u septembru, u finalu US Opena koji je Medvedev dobio sa 3:0 te se svakako može očekivati i osveta Srbina.

Pre ovog velikog finala, neki poznati teniski stručnjaci su čak i prognozirali pobednika.

Jedan od njih je i Patrik Mekinro, bivši selektor Dejvis kup tima SAD i brat legende "belog sporta" Džona Mekinroa.

- Čudesan meč nas očekuje u finalu Pariza. Novak protiv Medvedva. Moje mišljenje je da je 51-49 u korist Novaka, šta vi kažete? - poručio je Patrik na Tviteru.

 

 

Sprski teniser igra za šestu titulu u Parizu u svom sedmom finalu, dok će Medvedev pokušati da odbrani trofej osvojen prošle godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading