ĐOKOVIĆ SLAVI REKORD: Novak PRESTIGAO idola, pa obukao majicu sa NJEGOVIM likom! (FOTO)

Autor:

Sport

07.11.2021

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se oglasio na Instagramu posle novog rekorda, a majica koju je obukao posle istorijskog uspeha je oduševila Srbiju!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković srušio Samprasov rekord

Đoković je savladao Huberta Hurkača u polufinalu Mastersa u Parizu, i tako po sedmi put obezbedio prvo mesto ATP liste do kraja godine!

Ovim je prestigao svog idola Pita Samprasa, pa nije mogao da sakrije ushićenje.

- Neverovatan osećaj je prestići mog heroja iz detinjstva Pita Samprasa i biti sedmi put najbolji na svetu na kraju sezone. Vrlo sam zahvalam i blagosloven što sam u ovoj situaciji. Teško je u potpunosti osetiti veličinu istorijskih uspeha dok sam još uvek aktivan u profesionalnom tenisu. Ovom dostignuću, kao i svim ostalim su doprineli najbliži ljudi u mom životu i karijeri koji su nesebično davali bezrezervnu podršku. Hvala Bogu i slava rodu- napisao je Đoković povodom ovog rekorda uz fotografiju sa svojim saradnicima, a pritom je nosio majicu sa likom Nikole Tesle.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Finale između Novaka Đokovića i Danila Medvedeva je na programu od 15 časova, a najbolji teniser sveta će imati priliku da osvoji šestu titulu u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading