NE VADE GA IZ USTA: Đoković je GOTOV? Francuz pokazao MRŽNJU prema Noletu, pa ISMEJAN!

Autor:

Sport

02.11.2021

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković glavna je tema u svetskim medijima, a francuskom igraču Gaelu Monfilsu stiglo je krajnje neočekivano pitanje tokom Mastersa u Parizu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji svetski teniser Novak Đoković

Naime, jedan novinar iz Francuske, koji očigledno ne simpatiše Noleta, upitao je Monfilsa da li je Srbin "gotov".

Možeš li da pričaš malo o finalu US Opena. Jesi li očekivao takav pad Novaka Đokovića koji je izgubio od tenisera nove generacije? Da li to menja tvoje mišljenje o njemu? Da li će ga sada svi drugačije gledati? Da li je sada lakše pobediti ga? Možda više nije glavni? - glasilo je pitanje, na šta je Monfils odbrusio kao iz topa.

- Ja ga i dalje vidim kao tenisku legendu. Osvojio je tri grend slema, i dalje pokušava da osvoji još više... Čovek je legenda, a izgubio je od Danila koji je igrao neverovatno dobro, nije mnogo mečeva izgubio. Koliko znam, Danil je drugi na svetu, tako da što se mene tiče - ništa se nije promenilo - poručio je Francuz, koji je nastavio da niže hvalospeve na račun prvog tenisera sveta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sipa istinu o Novaku - Gael Monfils

Njih dvojica su na visokom nivou, ali Novak je Novak. To je i dalje strašan teniser. Osvojio je tri grend slema prošle godine, isti je kao i do sada, samo je izgubio od drugog tenisera na ATP listi - podvukao je Gael Monfils.

Podsetimo, Đoković će prvi meč u singlu u "gradu svetlosti" odigrati večeras, a rival mu je Mađar Marton Fučovič.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica

03.11.2021 07:55

Novak Đoković. Velika ljudina, veliki teniser. Pucajte neprijatelji.