ZGODNA KUMA ANE IVANOVIĆ! Evo o kojoj lepotici je reč!

Autor:

Sport

29.10.2021

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslava Najdanovski i Ana Ivanović druže se dugi niz godina, a njihovo prijateljstvo počelo je na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, kada su obe nosile grb Srbije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnja broj 1, Ana Ivanović


Nekadašnja teniserka Ana Ivanović svoj privatni život ne voli da eksponira, te mnogi i ne znaju da je njena najbolja prijateljica i venčana kuma takođe jedna uspešna srpska sportistkinja. Reč je o plivačici Miroslavi Minji Najdanovski.

Minja, koja baš kao i Ana, izbegava da u javnosti govori o odnosu sa svojom kumom, ali je jednom prilikom je otkrila njihov odnos.


- Period tokom OI u Pekingu je bio izuzetno loš za mene, jer sam imala zdravstvenih problema, ali zato su se tu rodila prijateljstva za ceo život i vrlo sam srećna što imam tako kvalitetne ljude oko sebe. Ne volim mnogo da pričam o svom kumstvu, jer je to lična stvar - rekla je Minja u intervjuu za "Alo".



Minja je pre nešto više od dve godine završila profesionalnu karijeru da bi se zatim zaposlila u timu Olimpijskog komiteta Srbije, i bazen i svetla reflektora na takmičenjima zamenila - kancelarijom.


- Sport mi je pružio mnogo toga i moja velika želja je bila da ostanem u sportu. Želja je bila obostrana kada je reč o OKS-u. Zadovoljstvo je biti deo ovog tima. Trenutno se uvodim u ceo program i uživam u tome - rekla je Minja za gorepomenuti list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading