KRAJ SAGE: Sve je jasno u vezi učešća Novaka na Australijan openu!

Autor:

Sport

27.10.2021

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko učešća nevakcinisanih tenisera na predstojećem Australijan openu polako dobija svoj epilog, a to se najviše tiče srpskog asa Novaka Đokovića, koji brani trofej u Melburnu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Premijer Australije Skot Morison izjavio je danas da nevakcinisani teniseri moraju da se podvrgnu obaveznom dvonedeljnom karantinu zbog pandemije korona virusa, ako žele da igraju na Gren slem turniru Australijan open.

- Ista pravila važe za sve, bez obzira da li je reč o pobedniku Grend slema, premijeru, poslovnom putniku, studentu - ili bilo kome drugom. Da nisam bio duplo vakcinisan kada sam stigao kući iz Glazgova, proveo bih dve nedelje karantina u Sidneju. Države će postaviti pravila o karantinu, onakva kakva jesu - izjavio je Morison za Seven njuz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stojan

27.10.2021 07:27

Pa iako je vakcinisan on moze da ima Corona-19 i da zarazi druge. Zasto oni nisu u karantinu da se osigura da nisu doneli virus i da nebi zarazili druge. Moguce je da nevakcinisani brze znaju da imaju virus nego nevakcinisani.

Odgovori 11 12
Mikica

27.10.2021 10:15

Novak je odavno govorio da to nije fer? On će da sedi u karantinu dok drugi treniraju redovno?

Odgovori 12 2
Lala

28.10.2021 07:26

@Mikica - Stvar je rešiva vrlo jednostavno, vakciniše se.Mislim da je na sceni njegov strah i kalkulanstvo.Da je takav bio ranije nikada ne bi bio šampion.