BRITANSKA DOKTORKA STALA U NOVAKOVU ZAŠTITU: Ostavite ga na miru!

Autor:

Sport

24.10.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska doktorka stala uz Novaka Đokovića i njegov izbor što se tiče vakcinacije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Svetski broj jedan, Novak Đoković



Već nedeljama unazad, medijska bura oko vakcinacije Novaka Đokovića se ne stišava. I dok mu većina preti sankcijama, zabranom nastupanja i slično, britanska doktorka Rene Henderkamp mu je uputila reči podrške.

 

- Čula sam da će Novak propustiti Australijan open jer odbija da primi vakcinu - napisala je Rene Henderkamp, s tim što Đoković nije rekao da se neće vakcinisati, nego da ne želi o tome javno da priča,m a u tome ga je podržao Danil Medvedev - napisala je ona na Tviteru dodajući:

- On je fizički spreman sportista koji je preležao koronavirus i ima najbolji mogući imunitet. Njegovo je pravo da donese ovu odluku, kao što bi to trebalo da bude pravo svakog ljudskog bića. Protiv obavezne vakcinacije.


 

Na kraju je poentirala da je pravo svakog da u lično ime donosi odluke koje se tiču svog zdravlja.

- Njegovo pravo je da kaže ne, kao i tvoje. Ako ste zabrinuti, zaštitite se vakcinom. Prestanite da donosite medicinske odluke za drugo ljudsko biće - uzvratila je Britanka na kritike i stavove da Novak mora da se vakciniše - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading