ŠTA ĆE REĆI RODŽER I RAFA? Reči Italijana o Đokoviću ODZVANJAJU planetom!

Autor:

Sport

22.10.2021

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski teniser Lorenco Sonego dao je izjavu koja se nikako neće dopasti navijačima Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Naime, osvajač turnira u Kaljariju je poručio da su Noletova ostvarenja "neverovatna" i da ga svrstavaju na mesto najboljeg igrača u istoriji "belog sporta".

Đoković ima neverovatne rezultate, praktično je najjači u istoriji kada je reč o trofejima koje je osvojio. Ima najveće ciljeve, kao što je osvajanje kalendarskog grend slema, što mu je zamalo pošlo za rukom ove godine - rekao je Sonego, pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sve pohvale na račun Novaka - Sonego

Novak je pokazao da smo svi ljudska bića i da je teško nositi se sa pritiskom. Ako to nikom nije pošlo za rukom u poslednjih 50 godina, postoji za to razlog. Ipak, osvojiti tri grend slema i igrati finale poslednjeg je samo nešto što fenomenalni ljudi mogu da ostvare. Đoković je osvojio sve, može da razmišlja kako da bude miran i da se zabavlja - dodao je Sonego.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading