DOČEKAĆE GA NA NOŽ: Trese se planeta, menjaju se PRAVILA zbog Đokovića?!

Autor:

Sport

21.10.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliku buru izazvalo je pitanje da li će prvi reket sveta Novak Đoković nastupiti na Australijan Openu, a žučne debate na tu temu vode se na najmanjem kontinentu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Met Kenavan, poslanik u asutralijskom parlamentu, izneo je labaviji stav po kome bi Noletu, ali i ostalim teniserima, bilo dozvoljeno učešće na Otvorenom prvenstvu Australije.

- Trebalo bi da promenimo pravila. Pravila su pogrešna. Ne kažem da bi to trebalo da bude pravilo za Novaka, nego za sve. Ako ste imali Kovid i preležali ste ga, imate prirodni imunitet, bolje vam je - kazao je Kenavan.

Sa njim nije saglasan član medicinske asocijacije države Viktorija dr Roderik Mekre.

Razumem da je Đoković imao koronavirus, ali verovali ili ne, vakcina stvara bolji imunitet. Postoje standardi, važno je da naši lideri donose odluke sa ciljem zaštite zajednice od nevakcinisanih putnika - jasan je Mekre.

Podsetimo, prvi Grend slem naredne sezone na programu je od 17. do 30. januara, a veliko je pitanje kako će dočekati Đokovića u Australiji, iz ugla medijske kampanje koja se protiv njega intenzivno vodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading