OTKUD SAD OVO? Novak Đoković dobio podršku odakle se NAJMANJE nadao!

Autor:

Sport

21.10.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je glavna tema svetskih medija proteklih dana, a sada je dobio neočekivanu podršku u tekstu britanskog "Telegrafa".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Britanski novinar Oliver Braun kaže "da demonizacija Novaka Đokovića mora da prestane" i obrazložio čitavu situaciju oko vakcinacije i Australijan Opena u kojoj se našao vlasnik 20 Grend slem titula.

- Ako mislite da su kovid pasoši neliberalni, probajte da živite na severu Australije, gde oni koji odluče da se ne vakcinišu dva puta moraju da plate 2.700 funti. U tom kontekstu, nije iznenađujuće što poznatom skeptiku u vezi sa vakcinom, Novaku Đokoviću, prete potpunom zabranom ulaska u zemlju, čak i u trenutku kada napada 21. Grend slem, 10. Australijan open. "Imam poruku za sve koji žele da uđu u Australiju, moraće da budu dva puta vakcinisani", bila je poruka Aleka Hoka, australijskog ministra- napisao je Braun i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković dobio podršku od Britanaca

- Sada je Đoković demonizovan kao neko ko odbija vakcine, ali postoje dva problema sa ovom karikaturom. Prvi je da Đoković nije još razjasnio svoj status. Iako je veća verovatnoća da nije primio vakcinu, on i dalje to neće reći sa sigurnošću, opisao je to pitanje u srpskom intervjuu kao neodmereno. Druga stvar, on je već imao virus.

Đoković planira da nastupi u Parizu, Torinu, ali i Dejvis kupu do kraja sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading