UPRKOS SVEMU I U INAT SVIMA: Novak Đoković ide po 10. titulu na Australijan Openu?

Autor:

Sport

20.10.2021

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos konačnom stavu vlasti Australije da će sportisti morati da budu vakcinisani ako žele da nastpaju u toj zemlji, stižu informacije koje daju nadu da će Novak Đoković ipak dobiti priliku da brani titulu u Mleburnu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Nekadašnji trener Lejtona Hjuita i Grigora Dimitrova Rodžer Rašid smatra da će najbolji igrač sveta Novak Đoković nastupati na Australijan Openu.

- Mislim da je sigurno da će doći ovde u januaru. Đoković želi da obori rekord i bilo bi sjajno za nas da se to desi upravo ovde, da ga imamo u Australiji. To će ostati upamćeno u svetskom sportu- rekao je teniski trener aludirajući na rekord od 21 grend slem trofeja.

Naravno da će, ukoliko bude učestvovao, Novak biti prvi favorit u Melburnu gde je već devet puta bio šampion, a do prve je stigao još 2008.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković će ipak braniti titulu u Melburnu?

Poslednja tri Australijan opena je osvojio Srbin, a izgubio je poslednji put još u četvrtom kolu takmičenja 2018.

Danas je Australija zvanično poslala poruku vezano za korona protokol i vakcinaciju, preko ministra Hoka koji je potvrdio stav da će sportisti morati da budu vakcinisani sa dve doze ukoliko žele da nastupaju u ovoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mikica

20.10.2021 16:29

Je li to opravdanje za popuštanje fašiszmu? Nekakav Grand slam koji je već ionako osvajao i ranije? Pa daj, Novače...

Odgovori 10 6
Mare

21.10.2021 12:33

@Mikica - Mikice, oladi malo sa tim nedotupavim kvalifikacijama! Neznanje je bilo i ostalo jedno od najvećih zala ovog sveta. Novače, ne opterećuj se brojkama i daj sve od sebe...