NOŽ U LEĐA: Skandalozan NAPAD Hrvata na Novaka Đokovića! (FOTO)

Autor:

Sport

19.10.2021

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajci svetskih medija na Novaka Đokovića pridružili su se i hrvatski koji potpuno neprimerenim rečnikom pišu o najboljem teniseru svih vremena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hrvati udarili na Novaka Đokovića

Novak Đoković se konastantno nalazi na udaru javnosti, a trenutno je u žiži interesovanja zbog svog stava o vakcinaciji.

Izgleda da je slika Hrvatske koja "poštuje, a ne mora da voli Novaka Đokovića" bila samo privid stvarnosti, pošto je na jednom tamošnjem portalu osvanuo sraman tekst o jednom od najboljih sportista sveta.

Naime, Novak se oglasio povodom nastupa na Australijan Openu i vakcinacije, i pokušao da obrazloži svoju situaciju, da bi mnogi njegove reči osudili.

Đoković je predočio javnosti koliko je teško biti profesionalni sportista u vreme pandemije koronavirusa, a Hrvati su njegove stavove potpuno izvrnuli, i čak da mogu bi mu uskratili pravo na mišljenje.

Uspjehe na teniskom terenu nitko mu ne može oduzeti, ali Srbin već neko vrijeme svojim kontroverznim stavovima živcira sve oko sebe. Sad je samo nastavio u istom tonu- piše "tportal.hr" koji do kraja teksta nije obrazložio šta je to tačno kontroverzno u njegovim stavovima, osim što je Srbin i što usvajanje stavova od zapadnih medija nije plagijat.

Foto: tportal.hr/printscreen

Sraman tekst na hrvatskom portalu

Očigledno jedan deo hrvatske javnosti ne može da oprosti Đokoviću koje je nacionalnosti, iako je on više puta pružio podršku tamošnjim sportistima, a sa mnogima je i jako dobar prijatelj.

Poznato je da je Novak bodrio "vatrene" u finalu Svetskog prvenstva u fudbalu, ali izgleda da Hrvati ne umeju ništa da cene.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading