POTPUNO PROLUPAO! Kirjos OVIM REČIMA isprozivao Novaka, Federer se zadovoljno SMEŠKA...

Autor:

Sport

18.10.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac Nik Kirjos još jednom je "ponizio" Novaka Đokovića rečima da je Rodžer Federer najveći igrač u istoriji tenisa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Novak Đoković

Kirjos, poznat po svojoj mržnji prema Noletu, izrazio je strahopoštovanje prema švajcarskom asu

- On je najveći svih vremena. Osećao sam strahopoštovanje kad sam ga prvi put video, a i posle toga on nastavlja da ima auru koju nema nijedan drugi igrač. Odličan je i prijateljski nastrojen momak, sa sjajnim smislom za humor - poručio je Kirjos, a zatim se dotakao svojih problema sa pronalaženjem motivacije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Omaž Federeru - Nik Kirjos

- To je svakodnevna bitka. Najčešće nemam motivaciju, ali izađem na teren i odradim to. Ne planiram mnogo unapred, dan po dan - dodao je Nik Kirjos.

Sa rezultatskog aspekta nema dileme da je Đoković GOAT, bez obzira što je izjednačen sa Rodžerom i Rafom po broju Grend slem titula. Srbin je najviše nedelja proveo na čelu ATP liste, a i bolji je u međusobnim okršajima sa najvećim rivalima...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading