HRVATI PLJUJU NOVAKA: Oni SRAMOTE nemaju, težak bezobrazluk u režiji tamošnjih medija!

Autor:

Sport

17.10.2021

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno, ali istinito! Teško je zaboraviti činjenicu da je jedan hrvatski portal pre nekoliko godina na bezobrazan način napao Novaka Đokovića, međutim, krenimo od samog početka...

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom ovogodišnjeg Vimbldona

U Hrvatskoj su tada poveli besramnu kampanju protiv najboljeg tenisera sveta, optuživši ga da je pevao četničke pesme!

Tamošnji sportski novinar Borut Šips, je odlučio da se ogradi od ovakvih napada, napisavši šta se zapravo dogodilo na utakmici Crvene zvezde i Cedevite, gde je Novak bio gost i bodio crveno-bele:

- Novak Đoković je nakon pobede na Australian openu u “Pioniru” dočekan poput heroja. Seo je s bratom u prvi red i dobro znao da je pola kamera upereno prema njemu- napisao je tada Borut!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa trofejom Vimbldona u rukama

Takođe i "Tportal" je demantovao takve natpise, ktakim, ali i jasnim tekstom:

- Jako je pevao pesmu kojom “delije” uporno nadglašavaju omraženu himnu Evrolige, skakao na svaku trojku, bodrio košarkaše kluba za koji navija i pevao pesmu kojom se prisećaju da je Kosovo deo njihove zemlje. Sve u svemu, sasvim legitimno… Navijački, ljudski. Ponosan je na svoju zemlju, kao i svi rodoljubi kod nas, njih, u Češkoj, Jermeniji, Bangladešu. Internet “vidi sve” i želim da verujem da bi njegov eventualni prelazak granice dobrog ukusa bilo ko u dvorani snimio. Nikakav snimak koji sugeriše da je nešto slično uradio nije objavljen i prema tome – čovek je ostao čovek- naveo je "Tportal".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading