SRBIJA JE OVO ČEKALA: Vraća se Novak Đoković! Idemo po TROFEJ!

Autor:

Sport

17.10.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Filip Krajinović otkrio je da će prvi reket sveta, Novak Đoković, predvoditi nacionalni tim na predstojećem Dejvis kupu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković redvodi rerezentaciju

Već nedeljama se pričalo o tome na kojim će turnirima nastupiti prvi reket sveta u narednom periodu, a Krajnović je otkrio da je reč o Dejvis kupu.

Predvođeni Đokovićem, krenuće po drugu Salataru u istoriji Srbije.

- Želeo bih da ova tri turnira iskoristim da što više dignem formu pred Dejvis kup na koji ćemo mi putovati u najjačem sastavu jer želimo da probamo da osvojimo Salataru baš kao i 2010. Hoću da budem u najboljoj formi pred taj turnir, najpre u Insbruku, a onda i u Madridu u polufinalu i finalu. Putujemo na čelu sa Novakom, i sigurno je da ne idemo tamo da gubimo. Dogovorili smo se da igramo svi i da probamo da osvojimo pehar - rekao je Filip Krajinović za Blic.

Krajinović je takođe istakao i da je atmosfera u reprezentaciji odlična.

- Mi ćemo odraditi mini pripreme u Beogradu pred put u Austriju. Četiri-pet dana ćemo trenirati i biti zajedno što je dobro jer ćemo tako jačati timski duh, a i poznato je već da smo mi dobri drugovi i da volimo da budemo zajedno. Nisam siguran kada će te mini pripreme početi jer zavisi ko će šta igrati do kraja godine i kada ćemo konačno svi biti u Srbiji - zaključio je Krajinović.

Dejvis Kup je na programu od 23. novembra do 5. decembra, a šanse za osvajanje su veće činjenicom da na njemu svoju državu neće predstavljati Španac Rafael Nadal, Nemac Aleksandar Zverev i Austrijanac Dominik Tim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading