RAFA BEZ RUKAVICA: Nadal BRUTALNO o Novaku, da li ste očekivali nešto drugačije od njega?

Autor:

Sport

16.10.2021

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča o velikoj teniskoj trojci, Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer, čini se, nikada neće prestati. Španski as se osvrnuo na tu temu i jasno, povrh svega, poručio svima kako se postaje i ostaje šampion.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Velika trojka svetskog tenisa

 - Ako igrate tako mnogo sa šampionom kao što je Rodžer Federer, prirodno je da ćete početi da osećate da želite da napredujete. Imao sam priliku da se sastajem sa top igračima u karijeri, Rodžerom, Novakom i Endijem Marijem. Ako pogledamo istoriju sporta, teško je naći jednu eru u kojem je tako malo igrača osvojilo toliki broj titula. Biti u istoj eri sa takvim igračima mi je pomoglo da razvijem svest o tome gde sam i da treniram još napornije.

Španac je upozorio i mlade igrače koji se nadaju da bi mogčli da naslede njega, Federera i Đokovića.

 - Dobar igrač nije onaj koji jednom osvoji grend slem, već onaj ko uspe da postiže uspehe svake godine i takmiči se dugo na vrhunskom nivou - zaključio je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading