ŠPANIJA NA IVICI SUZA: Rafael Nadal saopštio ŠOKANTNU vest!

Autor:

Sport

15.10.2021

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal najavio je povlačenje iz tenisa, ukoliko ne bude u potpunosti spreman da igra na nivou kao u dosadašnjem toku karijere.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nadal ovim rečima rastužio svoje fanove

Rafa (35) je ovim rečima rastužio fanove u Španiji, ali i širom sveta, jer je priznao da više nije 100% fit, ni na fizičkom, ni na mentalnom planu.

Ne mogu ništa da predvidim u ovom trenutku. Pokušavam da ne mislim o svojim godinama. Ukoliko ne budem svež fizički i mentalno, povućiću se. Pitam se samo koliko će proći vremena pre nego što se to dogodi. Razumem koliko sam srećan što ovako dugo igram. Zahvalan sam tenisu na tome - opisao je svoje stanje Nadal za japanski magazin "Bunšun", a potom je otkrio i čime će se baviti kada ode u tenisku penziju.

- Ja sam u sportskoj industriji. Imam svoju akademiju koja će me držati u kontaktu sa tenisom. Volim da pomažem mladima. Imaću više vremena za svoju fondaciju, koja pomaže decu sa problemima u razvoju. Uopšte se ne plašim života posle tenisa - dodao je Nadal.

Podsetimo, španski teniser je poslednji meč odigrao na Rolan Garosu, gde ga je u polufinalu zaustavio Novak Đoković, a od tada se nije vraćao na teren. Ovim rečima, na neki način, je priznao da će teško dostići nekadašnju formu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading