NIJE SAMO PORAZ MEDVEDEVA: Srbija u DELIRIJUMU, nova FENOMENALNA vest za Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

14.10.2021

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković sigurno će ostati najbolji teniser planete do 22. novembra, a sva je prilika i do kraja 2021. godine.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Đoković sigurno ostaje na čelu ATP liste do 22. novembra

Naime, porazom od Bugarina Dimitrova, prvo mesto na ATP listi za Danila Medvedeva praktično je postala "nemoguća misija".

Ruski teniser brani pehar u Bersiju, na pariskom mastersu, a kako bi pretekao Noleta morao bi da osvoji još turnira. U opticaju su takmičenja u njegovoj domovini (Moskva, Sankt Petersburg), kao i Završni masters, ali Đoković ima ogromne šanse da ostane na čelu karavana i, što je još važnije, sudbinu drži u svojim rukama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Krah Medvedeva - Srbija slavi Dimitrova

Podsetimo, ishodom turnira u kalifornijskoj pustinji, Nole je osigurao čak 347 nedelja na vrhu ATP liste, čime je "podebljao" rekord koji je ranije sam postavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Djordje

14.10.2021 11:55

A sta je to"fenomanalno"?!

pavles

14.10.2021 20:10

...što je još važnije, sudbinu drži u svojim rukama.... I da je Medvedev osvojio ovaj turnir što se tiče najboljeg igrača godine, Đoković je sve držao i drži u svojim rukama. Da je Medvedev osvojio ovaj turnir samo bi na jednu nedelju bio preuzeo prvo mesto i to od 01. do 08.11.