(FOTO) Teniski krem u Monte Karlu: OVA EKIPA SPREMNA JE ZA VELIKI POVRATAK NA TEREN!

Autor:

Sport

13.12.2017

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković već duže vreme se priprema u Monte Karlu za veliki povratak na teren za nekih dve nedelje, a sa njim su trenirali još neke kolege rekovalenscenti, željni novih izazova i pobeda.

RepublikaFoto: twitter.com/Tomas Berdych
Novak na treningu sa Štepanekom i kolegama

Tako su se na teniskom terenu pored Novaka na treningu našli Švajcarac Sten Vavrinka, Čeh Tomaš Berdih, te drugi naš igrač Viktor Troicki i Stefanos Cicipas.

Berdih je na svom "Tviter" nalogu objavio grupnu fotografiju nasmejanih tenisera, koji su očigledno bili veoma orni i srećni zbog skorog povratka na teren.

Podsetimo, Novak je upravo protiv Berdiha odigrao poslednji zvanični meč u 1/4-finalu Vimbldona, kada je naš najbolji teniser predao susret zbog povrede.

Prvi Noletov meč nakon povrede biće na egzibicionom turniru u Abu Dabiju na kraju ove kalendarske godine, a zatim sledi i odbrana trofeja u Dohi koja počinje već u prvim danima predstojeće 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading