TENISKI POTRES: Đokoviću stigla poruka iz Australije - VAKCINIŠI SE!

Autor:

Sport

10.10.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji australijski teniser Tod Vudbridž je uputio negativan komentar najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću povodom vakcinacije i nastupa na Australijan Openu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

I dalje je neizvesno koji će biti uslovi za nastup na Australijan Openu 2022, gde Novak Đoković brani titulu.

Tod Vudbridž se usudio da komentariše Novakov nekadašnji stav o vakcinaciji, iako se on po tom pitanju u skorije vreme nije oglašavao.

- Teško je… Očigledno je Đoković imao koronavirus, pa verovatno oseća da ima neku specijalnu moć protiv njega - rekao je Vudbridž, koji je ubeđen da će Novak morati da se vakciniše.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Da li će Đoković braniti titulu na AO?

Realnost je da se ostatak sveta radi šta god može protiv koronavirusa. Mislim da će u jednom trenutku Novak svakako morati da se vakciniše… Tu sada već Teniski savez Australije nema ništa, odlučuje naša vlada da li će moći da uđe u Australiju i igra na Grend slemu.

Australijanac smatra da je ulog veliki i da Đoković može mnogo da izgubi.

- Ako hoće da dođe i igra na Australijan Openu, moraće da se vakciniše. Toliko toga je na stolu, moraće ozbiljno da razmisli o tome. Izjednačen je sa po 20 Grend slemova sa Federerom i Nadalom, a jasno je da hoće da ih preskoči na turniru koji najviše voli. Bio bi šok za mene ako se ne pojavi u Australiji- zaključio je Vudbridž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Perica

10.10.2021 13:50

Nema ništa od toga. Neće igrati ni Federer ni Nadal pa gledajte amatere.

Odgovori 13 3