PRIŽELJKUJE NOVI OKRŠAJ SA ĐOKOVIĆEM: Mladi Amerikanac posle poraza od Novaka PUCA OD SAMOPOUZDANJA!

Autor:

Sport

09.10.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najperspektivnijih mladih tenisera Dženson Bruksbi koji se u prvom kolu US Opena sastao sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, ima velike ambicije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković je inspiracija mladom Bruksbiju

Bruksbi je na startu US Opena poražen od Novaka Đokovića, a sada je dobro startovao u Indijan Velsu. Igrao je sjajno na čelendžerima ove sezone, stigao je i do finala ATP turnira u Njuportu i polufinala Vašingtona.

Đoković je ostavio poseban na mladog Amerikanca na "Artur Ešu".

- Ne postoji ništa uzbudljivije od igranja na Artur Ešu protiv Novaka Đokovića. Taj osećaj me stopostotno motiviše da se vratim tamo, da ponovo osetim isto. Posle meča, trebalo mi je nekoliko dana da se odmorim. Od tada sam radio na fizičkim kapacitetima, na poboljšanju kondicije. Spreman sam da se opet takmičim -  izjavio je Bruksbi.

Foto: Tanjug/AP

Dženson Bruksbi se podsetio okršaja sa Đokovićem

Mladi teniser ne vidi svoj stil igre u što jačem udarcu loptice.

- Za mene tenis nije u tome da udarite lopticu što jače. Bitnije mi je gde treba uputiti svaku od njih, imati u vidi najmanje detalje i tačno sprovesti sve ono što se radi na svakom treningu. Po meni poenta tenisa je odabrati pravi udarac u pravo vreme - zaključio je Bruksbi.

Sledeći izazov u drugom kolu tunira imaće sa glavnim favoritom, Nemcem Aleksandrom Zverevim.

Bruksbi jeu prvom kolu pobedio Čema Ilkela iz Turske 7:6, 6:4.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading