ĐOKOVIĆ I MEDVEDEV U KLINČU: Rus ima PORUKU za najboljeg tenisera sveta!

Autor:

Sport

09.10.2021

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi teniser sveta Danil Medvedev je izuzetno motivisan pred početak Indijan Velsa i ima jak motiv da završi sezonu kao prvi na ATP listi i pritom svrgne Novaka Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Medvedev je uoči starta na takmičenju u Kaliforniji poručio da je jednako motivisan kao i na US Openu kada je u finalu slavio protiv Novaka Đokovića.

- Imam motiva, došao sam spreman. Ne možemo da znamo šta nas čeka pre početka, čak i da izgubim u drugom kolu, to neće imati veze sa motivacijom. To može da bude zbog protivnika i toga kako igram. Igraću na još nekoliko turnira do kraja sezone i daću sve od sebe da ih osvojim- rekao je ruski teniser.

Foto: Tanjug/AP

Medvedev slavi pobedu u finalu US Opena

Rus se posle učešća na Lejver kupu za Indijan Vels pripremao u UCLA centru u Los Anđelesu.

- Bio sam tamo sa trenerom nedelju dana, mislim da je to bilo najbolje mesto za rad, planirao sam da ne dođem prerano, jer ako dođeš nedelju i po pre turnira, možeš da sagoriš. Moj tim je odlučio da je tamo najbolje da radimo, desetak studenata je treniralo sa mnom, znaju kako se igra dobar tenis. Vidite kako sve više koledž igrača odatle ulazi u Top 100 ili Top 300 na listi, što znači da su na veoma visokom nivou- rekao je Danil.

On ima priliku da postane prvi na svetu ukoliko slavi u Indijan Velsu, ali da bi završio sezonu na prvom mestu ATP liste moraće da sačeka Novakovu odluku gde će igrati do kraja godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading