POGAZIO REČ? Novak Đoković se TAJNO VAKCINISAO - Švajcarci POTVRĐUJU pisanje Amerikanaca!

Autor:

Sport

08.10.2021

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U celom svetu se i dalje vodi kampanja oko vakcinacije koja je jedino oružje za borbu protiv korona virusa. Upravo iz tog razloga velika fama se digla i u teniskom svetu nakon što je premijer australijske države Viktorija, Danijel Endruz objavio da će svi teniseri koji budu želeli da igraju na Australijan openu u Melburnu morati da se vakcinišu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković se i dalje nije oglasio

Odmah se po svetskim i evropskim medijima poteglo pitanje svetskog broja jedan, Novaka Đokovića i njegovog vakcinalnog statusa. 

Podsetimo se, Novak je na početku izbijanja epidemije, u vreme najstrožeg karantina izrazio bojazan za to ukoliko teniserima bude nametnuto da se vakcinišu pre nego što se nastavi sezona.

Nešto kasnije Đoković je i preležao korona virus, kojim se zarazio na Adrija Turu, koji je i sam organizovao, a to je bio povod za nove napade zapadnih medija.

Pojedini su evropski mediji su u još nekoliko navrata udarali na Novaka na nekim kasnijim turnirima, ali je on zaustavljao svaku dalju temu o vakcinaciji i istakao da je to njegovo lično pravo i da o tome ne želi javno da se izjašnjava.

Tim povodom jedan švajcarski lokalni list "Argauer Cajtung" napravio je novu teoriju oko Đokovića.

U tekstu koji je naslovljen "Da li je bivši anti-vakser davno vakcinisan?", iznose se razmišljanja da je Đoković možda tajno vakcinisan.

Kao argument za ovu teoriju, list navodi da je Novak letos tokom US Opena bio na letnjem festivalu koji je održan u njujorškom Central parku, gde navode da su bili dozviljeni samo vakcinisani ljudi, a navode da je teško očekivati da je Novak dobio dodatnu propusnicu.

 

 

U teksu se dalje zaključuje, razlog što se Đoković manje eksponira kada je u pitanju vakcinacija, i što više ne zauzima bilo kakav stav, je zapravo priznanje "poraza".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
padre

08.10.2021 15:27

Kad je to i kome on dao reč, da se neće vakcinisati?

Odgovori 25 0
Jelena Lazarević

08.10.2021 18:06

E moji avaxi, davno se ovaj vaš vakcinisao a vi i dalje verujte u sve što kaže i on i njemu slični, pa punite bolnice lagano...

Odgovori 5 24
NIKOLAKRAJINALONDON

08.10.2021 19:27

NIje tocno. Djokovic se nikada nije izjasnio da se nece vakcinisati. Vec je rekao da ce razmisliti i da ce o tome sam donjeti odluku (kao sto se navodi u ovom clanku) a to je na kraju i ucinio. Odlucio je sam. Mozda to vama ne odgovara iz 'Republika' ne odgovara kao i mnogim drugima, jer njegova igracka karijera nece biti prekinuta

Odgovori 25 1