KIRJOS RASKRINKAN: Nikova devojka objavila fotke na kojima je GO SA LJUBAVNICOM! On pokušao da se pravda ali BOLJE DA NIJE (FOTO)

Autor:

Sport

08.10.2021

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski teniser, koji je pored bavljenja "belim sportom" poznat i kao skandal majstor - Nik Kirjos, uradio je ono što on očigledno i najbolje zna. Našao se u centru skandala nakon žestoke svađe sa devojkom Kjarom Pasari u jednom hotelu u Melburnu, i to dok su zajedno provodili karantinske dane.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kirjos u centru skandala po ko zna koji put 

Naime, Nik i Kjara su se nedavno vratili u Australiju i morali su da prođu karantin, ali su se u jednom trenutku toliko posvađali da je uprava hotela pozvala policiju koja je ovaj par razdvojila u dve odvojene sobe.

Kao razlog svađe navode se poruke koje je Kjara našla u Nikovom telefonu, da bi zatim na svom Instagram "storiju" podelila Kirjosovu fotografiju na kojoj se vidi kako teniser leži u zagrljaju druge devojke.

- Ta gola devojka sa Nikom nisam ja. Nadam se da je sada sve jasno - poručila je Kjara koja je potom podelila celu prepisku sa Kirjosom.

Foto: InstagramPrintscreen/chiarapassari

 

Kjara je potom odgovarala na pitanja pratioca na Instagramu i otkrila je da se Kirjos dopisivao i sa Ritom Orom, pevačicom poreklom sa Kosova, kao i da su delili zajedničke fotografije.

Takođe je objavila i njihovu prepisku u kojoj Kirjos tvrdi da nije bio svestan da je u krevetu pored njega naga ženska osoba, što je Pasarijeva i ismejala u svom komentaru. 

Foto: InstagramPrintscreen/chiarapassari

 

Inače, Kjara i Nik su uplovili u vezu u julu 2020. godine, ali su se posvađali malo pre Australijan opena. 

Potom su se pomirili i završili zajedno u hotelskoj sobi, da bi se imali žestoku raspravu za Dan zaljubljenih.

Situacija se ponvoo stišala, ali posle ovog skandala koji su napravili nema sumnje da je stavljena tačka na njihovu vezu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading