DELILE SU ISTI KREVET: Spavala sam sa njom - Jelena bez dlake na jeziku!

Autor:

Sport

07.10.2021

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera na planeti Novaka Đokovića, u intervjuu za hrvatsku "Gloriju" pre nešto više od godinu dana, otkrila je zanimljive stvari iz svoje rane mladosti.

Republika

Foto: Printskrin/youtube

 

Jelena je rekla da joj jedna devojka iz Hrvatske puno pomogla na početku studija u Italiji:

- Bilo je to u Milanu kada sam upisala studije. Tamo sam naučila šta je zahvalnost - jer mi je pomogla osoba koja to uopše nije morala. I to je jedna predivna priča koja me veže za Hrvatsku. Nisam odmah dobila mesto u studentskom domu pa sam nakon mnogo peripetija preko mame došla do gospođe Lidije iz Šibenika, koja je u to vreme živela u okolini Milana i radila u jednom domu za starije.

Republika

Foto: Jelena Ivanović

Jelena Đoković

- Ona me je primila u svoj skromni dom. Spavale smo u istom krevetu, brinula se za mene kao da sam joj ćerka. Nije imala mnogo, ali sećam se da mi je dala 50 evra džeparca i rekla - zaslužila si. Umrla je prošle godine nakon teške bolesti. Bile smo u kontaktu, a ja sam pokušavala da joj kažem koliko mi je važna. Nadam se da sam uspela da joj zahvalim na svemu- poručila je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading