ATP POKRENUO ISTRAGU: Skandal koji je uzdrmao svet - Aleksandru Zverevu PRETI SUROVA KAZNA!

Autor:

Sport

04.10.2021

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrti teniser sveta Aleksandar Zverev je pod istragom, objavio je ATP.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Zverev u velikom problemu

ATP istražuje slučaj Zvereva oko optužbi za fizički i pshihičko nasilje, koje je navela njegova bivša devojka Olga Šaripova.

Krovna teniska organizacija je osudija svaki oblik zlostavljanja i temeljno će istražiti ceo slučaj, a ukoliko se ispostavi da je Zverev kriv čeka ga kazna.

- Optužbe protiv Aleksandra Zvereva su prilično ozbiljne i imamo odgovornost da ih detaljno istražimo. Nadamo se da ćemo saznati o svakoj od činjenica i odrediti odgovarajuće akcije. Razumemo da Zverev ceni našu istragu i priznao je da nikada ništa nije učinio. Razmotrićemo svaki pravni razvoj događaja- navodi se u saopštenju ATP.

Povodom ove teme oglasio se direktor ATP Masimo Kalveli.

- Кao organizacija prepoznajemo potrebu da učinimo više kako bismo osigurali da se svi koji se bave profesionalnim tenisom osećaju sigurno i zaštićeno. Preporuke izveštaja pomoći će nam da to rešimo na najbolji način. Posvećeni smo preduzimanju značajnih koraka napred i znamo da ovo neće biti lak proces koji će se rešiti preko noći- rekao je Kalveli.

Šaripova je optužila Zvereva za fizičko i psihičko zlostavljanje tokom US opena 2019. godine, njenu ispovest možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading