NAKON ĐOKOVIĆEVOG ODUSTAJANJA USLEDIO JOŠ JEDAN ŠOK: Drugi reket sveta ZARAŽEN KORONOM!

Autor:

Sport

03.10.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred nama je start jednom od najvećih ATP turnira u godini. Masters u Indijan Velsu od kojeg je ove godine odustao prvi reket sveta Novak Đoković. Međutim, osim izostanka svetskog broja jedan, neće nastupati ni drugi reket sveta, doduše u ženskoj konkurenciji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković tokom US Opena

Naime, korona je nastavila da pravi probleme širom sveta. Druga igračica sveta Beloruskinja Arina Sabalenka neće nastupiti na turniru u Indijan Velsu, jer je pozitivna na virus kovis-19.

Podsetimo se, Sabalenka, koja je poražena od kanadske tinejdžerke Lejle Fernandez u polufinalu US Opena prošlog meseca, bila je postavljena za prvog nosioca u Indijan Velsu nakon što se prva igračica sveta Ešli Barti iz Australije takođe povukla.

 

 

Prad start turnira, ogranizatori su takođe uveli i meru prema kojoj će FBI nadgledati tenisere i ponašanje navijača na društevnim mrežama.

Turnir u Indijan Velsu na programu je od 4. do 17. oktobra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading